ΑΡΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

CMA80

ΤΗΛΕΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ - ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ GSM (8DI/2AI/4OC)

Είναι μια GSM συσκευή γενικής χρήσης, οκτώ ψηφιακών εισόδων, δυο αναλογικών εισόδων και τεσσάρων εξόδων ανοικτού συλλέκτη, η οποία μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας πραγματοποιεί λειτουργίες τηλεειδοποίησης και τηλεχειρισμού. Χρησιμοποιεί γραπτά μηνύματα SMS και αναπάντητες κλήσεις για να δέχεται και να στέλνει εντολές από και προς κινητά τηλέφωνα ή παρόμοιες συσκευές.

ceΕίναι μια GSM συσκευή γενικής χρήσης η οποία μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας πραγματοποιεί λειτουργίες τηλεειδοποίησης και τηλεχειρισμού. Χρησιμοποιεί γραπτά μηνύματα SMS και αναπάντητες κλήσεις για να δέχεται και να στέλνει εντολές από και προς κινητά τηλέφωνα ή παρόμοιες συσκευές. Έχει απεριόριστη εμβέλεια (λειτουργεί όπου υπάρχει κάλυψη δικτύου κινητής τηλεφωνίας). Περιλαμβάνει μαγνητική κεραία τύπου CAGSM και λειτουργεί με κάθε κάρτα SIM από οποιονδήποτε πάροχο κινητής τηλεφωνίας.

Διαθέτει 8 ψηφιακές εισόδους, 2 αναλογικές εισόδους και 4 εξόδους Transistor.

GSM programmerΗ συσκευή μπορεί να είναι προγραμματισμένη σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Σε κάθε άλλη περίπτωση ο προγραμματισμός γίνεται εύκολα είτε με την αποστολή SMS από οποιοδήποτε κινητό τηλέφωνο ή μέσω δωρεάν λογισμικού με την χρήση υπολογιστή. Η CMA80 περιέχεται σε κουτί τύπου ράγας DIN rail 4M για να προσαρμόζεται εύκολα σε ηλεκτρικό πίνακα εξυπηρετώντας πολλών ειδών εφαρμογές αυτοματισμού. Ενσωματώνεται εύκολα σε κάθε είδους ηλεκτρική εγκατάσταση και αυτοματισμό, δίνοντας την δυνατότητα για απομακρυσμένο έλεγχο και τηλεειδοποίηση.

Σχέδιο συνδεσμολογίας CMA80


 • modem
  Dual or Quad-Band EGSM 850/900/1800/1900
 • τροφοδοσία
  12/24V DC, μέγιστη κατανάλωση 0,35A (παλμός κορυφής 2A)
 • κεραία
  Eξωτερική κεραία διπλής ζώνης 900MHz / 1800MHz
 • ψηφιακές είσοδοι
  Οκτώ, ψυχρής επαφής
 • αναλογικές είσοδοι
  Δύο (2) 0-10V ή 4-20mA, ανάλυση 10Bit
 • έξοδοι Transistor
  Τέσσερις (4) 12V ή 24V / 50mA max
 • ενδείξεις
  Ενδεικτικές led κατάστασης λειτουργίας modem
 • περίβλημα
  DIN rail 4M (τύπου ράγας) / 70x86x58mm