ΑΡΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

CMA10

ΤΗΛΕΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ - ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ GSM (2DI/1AI/2REL)

Είναι μια GSM συσκευή γενικής χρήσης, δυο ψηφιακών εισόδων, μιας αναλογικής εισόδου και δυο εξόδων ρελέ η οποία μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας πραγματοποιεί λειτουργίες τηλεειδοποίησης και τηλεχειρισμού. Χρησιμοποιεί γραπτά μηνύματα SMS και αναπάντητες κλήσεις για να δέχεται και να στέλνει εντολές από και προς κινητά τηλέφωνα ή παρόμοιες συσκευές.

ceΕίναι μια GSM συσκευή γενικής χρήσης η οποία μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας πραγματοποιεί λειτουργίες τηλεειδοποίησης και τηλεχειρισμού. Χρησιμοποιεί γραπτά μηνύματα SMS και αναπάντητες κλήσεις για να δέχεται και να στέλνει εντολές από και προς κινητά τηλέφωνα ή παρόμοιες συσκευές. Έχει απεριόριστη εμβέλεια (λειτουργεί όπου υπάρχει κάλυψη δικτύου κινητής τηλεφωνίας). Περιλαμβάνει μαγνητική κεραία τύπου CAGSM και λειτουργεί με κάθε κάρτα SIM από οποιονδήποτε πάροχο κινητής τηλεφωνίας.

Διαθέτει 2 ψηφιακές εισόδους, 1 αναλογική είσοδο και 2 εξόδους ρελέ.

GSM programmerΗ συσκευή μπορεί να είναι προγραμματισμένη σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Σε κάθε άλλη περίπτωση ο προγραμματισμός γίνεται εύκολα είτε με την αποστολή SMS από οποιοδήποτε κινητό τηλέφωνο (δες οδηγίες προγραμματισμού) ή μέσω δωρεάν λογισμικού με την χρήση υπολογιστή. Η CMA10 περιέχεται σε κουτί τύπου ράγας DIN rail 2M για να προσαρμόζεται εύκολα σε ηλεκτρικό πίνακα εξυπηρετώντας κάθε είδους εφαρμογή αυτοματισμού. Ενσωματώνεται εύκολα σε κάθε είδους ηλεκτρική εγκατάσταση και αυτοματισμό, δίνοντας δυνατότητα για απομακρυσμένο έλεγχο και τηλεειδοποίηση.

Σχέδιο συνδεσμολογίας CMA10

Οδηγίες προγραμματισμού μέσω SMS

 • modem
  Dual or Quad-Band EGSM 850/900/1800/1900
 • τροφοδοσία
  12/24V DC, μέγιστη κατανάλωση 0,35A (παλμός κορυφής 2A)
 • κεραία
  Eξωτερική κεραία διπλής ζώνης 900MHz / 1800MHz
 • ψηφιακές είσοδοι
  Δύο, ψυχρής επαφής
 • αναλογικές είσοδοι
  Μία (1) 0-10V ή 4-20mA, ανάλυση 10Bit 
 • έξοδοι Relay
  Μια (1) μεταγωγική & μια (1) κανονικά Ανοικτή 230V / 6A - AC1
 • ενδείξεις
  Ενδεικτικές led κατάστασης λειτουργίας modem
 • περίβλημα
  DIN rail 2M (τύπου ράγας) / 35x86x58mm