ΑΡΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

MT830SET

ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΑΝΤΛΙΑΣ ΑΠΟ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΜΕΣΩ GSM ΜΕ ΗΛΙΑΚΟ ΦΟΡΤΙΣΤΗ - ΤΗΛΕΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΑΘΜΗΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ

Είναι ένα σετ δύο GSM συσκευών που επικοινωνούν μεταξύ τους, με σκοπό το αυτόματο γέμισμα μίας δεξαμενής στην οποία δεν υπάρχει ρεύμα δικτύου, από ένα απομακρυσμένο αντλιοστάσιο. Το σύστημα της δεξαμενής τροφοδοτείται από διάταξη ηλιακού φορτιστή που περιέχεται στο σετ.

Είναι ένα σετ δύο GSM συσκευών που επικοινωνούν μεταξύ τους, με σκοπό το αυτόματο γέμισμα μίας δεξαμενής στην οποία δεν υπάρχει ρεύμα δικτύου, από ένα απομακρυσμένο αντλιοστάσιο. Το σύστημα της δεξαμενής τροφοδοτείται από διάταξη ηλιακού φορτιστή που περιέχεται στο σετ. Μπορεί να λειτουργήσει για οποιαδήποτε απόσταση, ανεξαρτήτως της ύπαρξης ή όχι οπτικής επαφής.

Το σύστημα ενεργοποιεί και απενεργοποιεί αυτόματα το αντλιοστάσιο βάσει της στάθμης της δεξαμενής, χωρίς να προκαλεί χρέωση επικοινωνίας σε κάποια από τις δύο συσκευές. Επιπλέον, ο πίνακας δεξαμενής μπορεί να στέλνει ειδοποιήσεις μέσω SMS για υπερχείλιση ή άδειασμα. Το σύστημα έχει απεριόριστη εμβέλεια (λειτουργεί όπου υπάρχει κάλυψη κινητής τηλεφωνίας).

Το σύστημα αποτελείται από έναν στεγανό πίνακα στην δεξαμενή (MT830) και ένα σετ δύο συσκευών σε βάση τύπου λυχνίας στο αντλιοστάσιο (MT812). Οι δύο συσκευές χρειάζονται από μία κάρτα SIM για να ενεργοποιηθούν. Ο μόνος προγραμματισμός που χρειάζεται γίνεται με ένα μήνυμα SMS προς κάθε συσκευή, με το οποίο δηλώνεται ο αριθμός επικοινωνίας του ζευγαριού του.

 • modem
  Dual or Quad-Band EGSM 850/900/1800/1900
 • τροφοδοσία
  Ηλιακό πάνελ 12V DC - 10W
 • κεραία
  Eξωτερική κεραία διπλής ζώνης 900MHz / 1800MHz
 • μπαταρία
  Επαναφορτιζόµενη µπαταρία µολύβδου 12V / 7,2Ah
 • είσοδοι ψηφιακές
  Τρείς (3) είσοδοι φλοτέρ ψυχρής επαφής